Zdaj je pravi čas za nov Mac

Ulovi super akcijo in izkoristi 10% popust na redne cene Mac prenosnikov. Ob nakupu računalnika prejmeš tudi darilo. Akcija traja od 23. 8. do 31. 10. 2019 in velja za fizične in pravne osebe, za vse aktualne modele Mac prenosnikov iz naše redne ponudbe, tudi za konfiguracije po naročilu.

Brezplačen prenos podatkov, kalibracija zaslona in izobraževanje

Ob nakupu vam (na vašo željo) pripada tudi brezplačna kalibracija zaslona, pomoč pri prenosu podatkov (Mac-to-Mac) ter udeležba na enournem izobraževanju Prvi korak, kjer vas seznanimo z osnovami in logiko operacijskega sistema MacOS, ključnimi funkcijami, triki in aplikacijami, glede na napravo, ki jo uporabljate.

Zakaj Mac?

Mac računalnik ne nudi le podpore, temveč tudi spodbudo pri učenju in delu. Izkušnja dela z Macom je navdušujoča, saj je ustvarjen tako, da s preprostostjo uporabe omogoča več vsakemu posamezniku.

Prenosniki MacBook Air in MacBook Pro se ponašajo z visoko zmogljivostjo, čudovitim Retina zaslonom, vgrajenimi varnostnimi funkcijami in najnaprednejšim operacijskim sistemom na svetu – vse za najboljše rezultate pri delu. Najnovejši procesorji, diski in druga strojna oprema nudijo podporo širokemu naboru uporabnikov na različnih področjih dela. Za še boljše rezultate so na voljo tudi konfiguracije po naročilu z zmogljivejšo strojno opremo.

Popoln

Vsak Mac ima že nameščeno programsko opremo, ki se potrebuje pri vsakdanjem delu. Svoj urnik in delo lahko organiziraš z aplikacijami Calendar, Notes in Reminders. Za delovne rezultate in naloge ti nudijo podporo aplikacije Keynote, Pages, Numbers, iMovie in GarageBand. Komunikacijo in ohranjanje stikov omogočajo Mail, Messages in FaceTime.

Združljiv

Okolje MacOS je združljivo tudi s programsko opremo, ki jo že uporabljaš dnevno. Microsoft Office na Macu deluje brez težav, tako da lahko narediš vse, kar želiš, na računalniku po tvoji izbiri. Poleg tega lahko za urejanje datotek Microsoft Office uporabiš kar Keynote, Pages in Numbers.

Zasebnost, varnost in okolje

Mac je od začetka zasnovan tako, da varuje tvoje podatke in zasebnost. To je zato, ker je varnost podatkov pri Macu vedno na prvem mestu.

Vsak Mac je zasnovan tudi z mislijo na okolje, brez PVC-ja in BRF-jev ter iz aluminija, ki ga je mogoče reciklirati.

Pošlji povpraševanje