Izobraževanje

V sklopu svojih storitev nudimo tudi širok nabor izobraževanj. Ta izobraževanja so prilagojena posamezniku ali skupini, tako po načinu izvajanja kot po vsebini. Izobraževanja lahko potekajo v naših ali vaših prostorih.

 • Prvi korak

  Izobraževanje je namenjeno vsem, ki se prvič srečujejo z Applovimi produkti. Seznanimo vas z osnovami in logiko operacijskega sistema (MacOS ali iOS), ključnimi funkcijami, triki in aplikacijami glede na napravo, ki jo uporabljate.

  Izobraževanje traja eno uro in je za naše kupce brezplačno*. Izvaja se na sedežu podjetja.

 • Apple aplikacije

  Mail, Photos, iMovie, iTunes, Pages, Numbers in Keynote so osnovne aplikacije, ki so del Applovih operacijskih sistemov. Naučimo vas osnov uporabe, trikov in možnosti medsebojnih povezovanj.

 • Adobe Photoshop

  Photoshop je vsestranski program za ustvarjalne uporabnike, npr. amaterske in profesionalne fotografe, grafične oblikovalce in druge kreativne zanesenjake. Kompleksno in skoraj obvezno orodje za vsako resnejše obdelavo rasterskih slik/fotografij. Ponujamo izobraževanja za osnovne in zahtevnejše uporabnike.

 • Izobraževanja po meri

  Ker smo strokovnjaki za številna področja, lahko na vašo željo pripravimo tudi izobraževanja, prilagojena potrebam in željam naročnika. Za več informacij nas pokličite ali nam pišite.

*Velja ob nakupu naprav Mac, iPad ali iPhone.