 Mac. Razred zase.

Izkoristi super priložnost in si prskrbi svoj Mac prenosnik po super ceni. Akcija Back To School poteka od 23. 8 do 31. 10. 2019 in ti omogoča nakup prenosnika z 10 % popustom!

Zakaj Mac?

Mac učenje ne le podpira, temveč tudi spodbuja. Študentje so navdušeni nad izkušnjo dela z Macom, saj je preprosto ustvarjen, da je boljši v številnih pogledih.

iPhone, Mac. Mac, iPhone.

Mac in iPhone sta zasnovana za popolno sodelovanje. Vse tvoje fotografije, dokumenti in glasba se z iCloudom neopazno sinhronizirajo prek vseh naprav. Z Macom lahko zdaj kličeš, sprejemaš in pošiljaš sporočila iMessage in SMS. Ko v iPhonu začneš nekaj delati, lahko to enostavno nadaljuješ v Macu. 

Zasebnost, varnost in okolje

Mac je od vsega začetka zasnovan tako, da varuje tvoje podatke in zasebnost. To je zato, ker je varnost podatkov pri Macu vedno na prvem mestu. 

Vsak Mac je zasnovan tudi z mislijo na okolje, brez PVC-ja in BRF-jev ter iz aluminija, ki ga je mogoče reciklirati.

Ustvarjen, da je boljši.

Prenosni računalnik Mac je izjemno tanek in lahek, zato je popolna izbira za predavalnico in vse ostale prostore fakultete. Ker sta programska in strojna oprema ustvarjeni posebej ena za drugo, pri Macu vse preprosto deluje. 

Popoln.

Vsak Mac ima nameščeno programsko opremo, ki jo potrebuješ za svoje delo. 

Organiziraj svoj urnik z aplikacijami, kot so Calendar, Notes in Reminders. Aplikacije Keynote, Pages, Numbers, iMovie in GarageBand ti pomagajo ustvariti izjemne rezultate. Mail, Messages in FaceTime ti omogočajo, da ohranjaš stike. 

Za najnovejše TV-oddaje, filme, igre in več pa uporabi Mac App Store prek storitve iTunes. 

Združljiv.

Mac je združljiv tudi s programsko opremo, ki jo uporabljaš vsak dan. Microsoft Office v Macu deluje brez težav, tako da lahko narediš vse, kar želiš na računalniku po tvoji izbiri. 

Za urejanje datotek Microsoft Office lahko uporabiš kar Keynote, Pages in Numbers.